Even voorstellen

Arnold Buringa Tandprothetische praktijk, is een modern bedrijf die met een klein team van zeer ervaren gediplomeerde tandtechnici al meer dan 23 jaar hoogwaardige uitneembare mond protheses (kunstgebitten, plaatjes, frames) maakt.

In onze praktijken in Bergen en Harlingen wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten.

Uw wensen worden uitgebreid besproken en pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Esthetisch zorgen wij voor een natuurlijk uitziend gebit. De kleur en de vorm van de tanden worden nauwkeurig en professioneel uitgezocht waarbij een natuurlijk resultaat altijd gewaarborgd is. Een buitenstaander zal niet kunnen zien dat u een kunstgebit draagt. Wij houden nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen in de gaten en werken alleen met hoogwaardige producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Tevens nodigen wij u regelmatig uit voor controles, deze controles zijn ALTIJD gratis.

Na een intake gesprek vullen wij de machtigingsaanvraag en sturen deze naar uw zorgverzekeraar. De uitslag van deze machtiging wordt direct na binnenkomst met u besproken. Voor een volledig kunstgebit heeft u geen verwijzing nodig van een tandarts of kaakchirurg. Wij vervaardigen zelfstandig gedeeltelijke kunstgebitten,frames en overkappinggebit op wortels of implantaten.

Reparaties en/of rebasing van uw gebit zijn in de meeste gevallen dezelfde dag klaar. Ook hier geldt dat wij dit rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

Tandprothetici bekleden een wettelijk erkend beroep. Wij zijn verenigd in de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. (ONT)